Ostoskassisi on tyhjä.

Käsityö ja askartelu

Käsityö ja askartelu


Kädentaitajan aarreaitta verkossa!

Kierrätyskeskuksen verstaalla lajitellaan ja kootaan lahjoituksena tulleista materiaaleista askarteluun sopivia paketteja.

Askartele ja ompele hyvällä omallatunnolla!

Kuntoluokitus
 1. erinomainen (95)
 2. hyvä (105)
 3. tyydyttävä (6)
Hinta
 1. 0,00 € - 99,99 € (224)
 2. 200,00 € ja enemmän (1)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kierrätettyjen askartelumateriaalien askartelukauppa

Kierrätyskeskus tarjoaa ekologisia ideoita ja inspiraatiota kädentaitopajojen sekä askartelumateriaalien ja –tarvikkeiden muodossa. Löydät valikoimastamme paljon erilaista ja ainutlaatuista käsityö- ja askartelumateriaalia. Näistä materiaaleista voit askarrella hyvällä omalla tunnolla, sillä kaikki materiaalit ovat kierrätettyjä ja sen lisäksi työllistät pitkä-aikaistyöttömiä.

Askartelukaupan askartelumateriaalit

Askartelumateriaaleista löydät esimerkiksi paperinarua, vesiväri- ja peitevärinappeja, palapelin paloja, hamahelmiä, valmiiksi leikattuja huopakuvioita, korttipohjia ja skräppäysmateriaaleja. Tarjolla on myös tee-se-itse keppihevonen materiaalipaketteja.

Askartelukaupan ompelumateriaalit

Ompelumateriaaleista löydät farkkua sekä paljon muita kierrätykseen lahjoitettuja kankaita. Voit valita valikoimastamme sisustuskangaspussukoita, joustavia pussukoita, puuvillapussukoita tai trikootuunaajille t-paitapussukoita. Lisäksi meiltä saa nappeja ja vetoketjuja.

Askartelukaupan neulontamateriaalit

Verkkokaupan valikoimista löytyy villa- ja puuvillalankoja kudottavaksi ja virkattavaksi. Lisäksi tuotteissamme on kirjontaan tarkoitettuja lankoja. Olemme myös pakanneet valmiita lahjakoreja neulojille, korissa voi olla esimerkiksi virkkuukoukkuja, puikkoja sekä satunnainen erä lankoja.

Askartelukaupan käsityökirjat

Ideoita ja ohjeita askarteluun saat osastolta löytyvistä käsityökirjoista. Valikoimamme vaihtelee ja jokainen tuote on yksilöllinen. Valikoimassa voi olla kirjahyllyjen aarteita ja askartelijan unelmalöytöjä, sillä toimintatapamme mukaisesti myös kirjat ovat kierrätettyjä. Kurkkaa siis valkoimaamme usein, sieltä voi löytyä hyödyllisiä ja hauskoja oppaita juurikin sinun lempparikäsitöihisi liittyen!

Askartelukaupan käsityövälineet

Meillä on ilo saada käytetyt kutomakoneet, kangaspuut, pirtanauhat, sekä maalaustarvikkeet myyntiin verkkokauppaamme. Olitpa kiinnostunut nypläyksestä, maalauksesta, kalligrafiasta tai tilkkutöistä, kurkkaa löytyisikö meidän tarjonnasta sopivia tarvikkeita ja välineitä edullisesti käytettynä uuden harrastuksesi tueksi.

Askartelukaupan kädentaitopajat

Kädentaitopalvelu Näprä haluaa innostaa ihmisiä ekologisiin ratkaisuihin myös käsitöissä. Tarjoamme ryhmille kursseja ja mukavaa tekemistä kierrätysmateriaalien parissa. Kerää siis kaveriporukka tai tilaa paja lasten synttärikutsuille, tyhy-toimintaan työpaikalle tai vaikkapa polttareiden ohjelmanumeroksi.

Askartele ekologisesti!

Kaikki askartelukaupan tuotteet ovat Kierrätyskeskukseen lahjoitettua tavaraa. Osan olemme pelastaneet päätymästä roskiin ja osalle olemme keksineet uuden käyttötarkoituksen seuraavalle kierrokselle. Pelastamme esimerkiksi paljetteja ja rikkinäisistä paidoista purkamalla niitä ja tekemällä niistä pusseja. Keräämme myös rikkinäisistä kristallivalaisimista askarteluun kelpaavat materiaalit talteen ja uudelleen käytettäväksi. Auton puisista istuimista leikkaamme puuhelmet talteen korumateriaaleiksi ja isoista kartongeista leikkaamme korttiaskarteluun soveltuvia korttipohjia. Sen lisäksi, että varmistamme, ettei mitään käyttökelpoista mene hukkaan, työllistämme pitkäaikaistyöttömiä, jotka pääsevät nauttimaan käsillä tekemisen ilosta valmistaessaan myyntipakkauksia askartelukauppaamme.

Tilaa paketit kotiin tai nouda tilauksesi myymälästämme!

Verkkokaupan askartelu ja käsityömateriaaleja voi tilata käteväst kotiisi. Pienet tarvikkeet kulkevat helposti matkahuollon tai postin kautta paketteina. Lisäksi toimitamme verkkokauppatilauksia kaikkiin toimipisteisiimme noudettavaksi postikuluitta. Olitpa siis intohimoinen ompelija, skräppääjä, askartelija, korujen tekijä, kutoja, miniatyyriharrastaja tai virkkaaja löydät kierrätyskeskuksen askartelukaupasta varmasti jotakin mielenkiintoista. Kierrätysakartelu on ekoteko! Kurkkaa myös askarteluohjeitamme joko Pinterestistä, YouTubesta tai Facebookista.