Ostoskassisi on tyhjä.

Alice Cooper - golfhirviö


"Sokkirockin isän hämmästyttävä tie alkoholistista golfaddiktiksi!

Kuusikymmenluvulla Alice Cooper iski vaarnan rakkauden sukupolven sydämeen, nykyään hän huitoo rockkliseitä golfmailalla.

Paljastavassa muistelmateoksessaan kauhurockin messias kertoo, miten kukisti Kuningas Alkoholin golfmailan avulla. Teos on kiehtova tarina mystisestä 60-luvusta ja dekadentista 70-luvusta, ylilyönneistä, voimasoinnuista ja rautavitosista. Rocksamaani avautuu elämästään, urastaan, mielisairaalajaksoistaan ja siitä, miten hän korvasi tuhoisat riippuvuudet vaarattomilla. Ummikkokin alkaa ymmärtää golfauksen magiikkaa, kun Cooper selostaa sen lainalaisuuksia rockmaailmasta ammennetuin vertauksin. Samalla kun hän julkaisi platinalevyjä ja veti konserttisalit täyteen legendaarisen makaaberilla showllaan, hän nousi amatööripelaajasta julkkisgolfareiden eliittiin.

Rockin ja golfin epäpyhää liittoa juhlistavaa muistelmateosta sävyttävät hulvattomat tarinat Cooperin tapaamista ihmisistä ja bändeistä, kuten Elviksestä, Led Zeppelinistä ja Salvador Dalísta sekä John Dalyn ja Tiger Woodsin kaltaisista golflegendoista."

Like Kustannus, 2008, ensimmäinen painos


Yksittäistuote

Myyty
Myyty