Ostoskassisi on tyhjä.

Adios Muchachos - Daniel Chavarria


Adios Muchachos on tumma, eroottinen, brutaalin hauska matka läpi kylmän sodan jälkeisen Kuuban alamaailman.

Alicia on huora joka ei pelkää esitellä sulojaan ajellessaan polkupyörällään kaupungin kaduilla. Victor King on kunnianhimoinen ja epätoivoinen kanadalainen liikemies jolla on jatkuva seksin himo - ja Mel Gibsonin ulkonäkö.

Toisiaan täydentävä pari tapaa intohimon merkeissä, mutta Victorilla on muitakin suunnitelmia Alician varalle. Victor palkkaa Alician houkuttelemaan komeita rakastajia makuuhuoneeseen petipuuhiin joita puolestaan Victorin vaimo, Elizabeth, voisi katsella omaksi ilokseen. Kuulostaa jokaista osapuolta tyydyttäväksi suunnitelmaksi, mutta kuten arvata saattaa, suunnitelmat usein romuttuvat.

Kun Victorin varakas liikekumppani Rieks Groote kuolee tapaturmaisesti viinanhuuruisen illan päätteeksi, menevät sekä Alician että Victorin haaveet ja toiveet paremmasta tulevaisuudesta täysin reisille.

Mutta yrittänyttä ei laiteta, Alicia ja Victor päättävät kääntää vaikeudet voitoksi ja kehittävät umpikieron ja monimutkaisen kidnappausjuonen jolla he voivat kiristää kuolleen Grooten perheeltä miljoonia dollareita. Mutta kuka loppujen lopuksi huijaa ja ketä - ja kellä on varaa sanoa adios muchachos Kuuballe?

1. painos.
Gummerus, Jyväskylä 2003.
Kovakantinen, sivuja 237.


Yksittäistuote

Myyty
Myyty